Logo

"Mijn gedachten, passie en werkwijze hebben beeld gekregen"

 

Jeannet heeft de juiste woorden en beeld gegeven aan mijn gedachten, passie en werkwijze; Heel knap! Als ik beter was geweest in taal en opmaak, had ik precies zo’n website voor mezelf gemaakt. Daarnaast was het ontzettend leuk samenwerken met haar. Ga zo door topper!


Maddie van der Wijst - Uitvaartbegeleiding en advies Met Maddie

"Het is een voordeel dat zij al veel kennis van de uitvaartbranche heeft"

 

Jeannet heeft mij geweldig geholpen met het opbouwen van mijn website en het schrijven van de teksten ervoor. Al vanaf het eerste contact hadden we een ontzettend leuke klik met elkaar. Ze kon zich goed in mij inleven en daar merk je dan ook het voordeel dat zij al veel kennis van de uitvaartbranche heeft. Ik kon bij haar mijn ongezouten mening geven over de teksten en zij paste het dan weer zo aan dat het helemaal bij mij paste. Ik ben heel blij met het resultaat. Dank je Jeannet!!


Cissy van Winden - Uitvaarten vanuit het hart

" Omdat Jeannet het hele pakket verzorgt, kan ik me volledig focussen op mijn bedrijf, ieder zijn vak!"

 

Ik ken Jeannet vanuit haar eerdere baan en was hierdoor al bekend met haar enthousiaste, punctualiteit en gedrevenheid. Het was voor mij dan ook een logische keuze om de “nieuwe look” in haar handen te leggen, en met succes. Ook schrijft ze al een aantal maanden pakkende blogs en maakt inspirerende posts voor de social kanalen. Omdat Jeannet het hele pakket voor mij verzorgd heb ik hier geen omkijken naar en kan ik me volledig focussen op mijn bedrijf, ieder zijn vak! Ik hoop op een langdurige samenwerking Jeannet, je bent een topper!

 

Mariëlle Verbaas - Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging

" Het online zichtbaar maken van mijn bedrijf is niet aan mij besteed, maar zeker wel aan Jeannet"

 

Ik had de training Online zichtbaarheid bij Jeannet gewonnen.

Jeannet is bij mij thuis langsgekomen en de training was voor mij al heel verhelderend.

Wel kwam ik er door de training achter dat een ieder zijn eigen specialiteiten heeft en het online zichtbaar maken van mijn onderneming is niet aan mij besteed.

Maar zeker wel aan Jeannet, er was een wederzijdse klik en we zijn de samenwerking aangegaan. Ik moet zeggen dat het mij veel rust geeft. Jeannet schrijft stukjes voor facebook en Instagram, geeft mij adviezen en houdt mijn website in de gaten.

Ik kan iedereen Jeannet aanraden!

 

Eefje Visser - Uitvaartzorg Eefje 

" Jeannet dacht mee, gaf me adviezen en prikkelde de ondernemersgeest"

 

Toen ik contact zocht met Jeannet waren wij beiden beginnend ondernemer en juist daarom benaderde ik haar. Ik kende Jeannet via haar laatste werkgever en ik was benieuwd wat zij voor mij kon doen. Ik zocht iemand die met me meedacht en me niet zou voorschrijven wat ik moest doen om mijn zichtbaarheid te vergroten. Ik schoot raak, het klikte tussen ons.

Jeannet dacht mee, gaf me adviezen en prikkelde de 'ondernemersgeest.' Ze zorgde voor een fantastische fotograaf die prachtige foto's maakte die mij en mijn bedrijf treffend vastlegde.

Jeannet geeft mij de tijd om keuzes te maken, tijd die zeldzaam is en zo nodig om als beginnend ondernemer doordachte beslissingen te nemen op alle fronten.

 

Mariëtte van der Schoor - Uitvaartzorg op maat

" Ze voelt me goed aan en vertaalt dit naar pakkende teksten"

 

Wat ben ik blij als zelfstandig ondernemer als uitvaartbegeleider dat ik Jeannet tegen ben gekomen.

Al vanaf het 1e moment lijkt het wel of we kunnen lezen en schrijven met elkaar. Waarmee ik bedoel dat ze mij goed aanvoelt.
Jeannet hoort wat ik zeg en wat ik bedoel en vertaalt dit naar samengevoegde, pakkende teksten.
Jeannet heeft inlevingsvermogen, neemt de tijd en is heel flexibel.

 

Agnes Boer - Agnes Boer Uitvaart

" Ze weet de posts voor social media zo te schrijven dat het lijkt alsof ik ze zelf geschreven heb"

 

Via LinkedIn kwam ik in contact met Jeannet en onze 1e afspraak was een feit.

Wat ik al zo bijzonder vond was, dat we beiden de zelfde naam  dragen en ook nog op de zelfde manier geschreven. Dit schept al een band. Door aan te geven hoe mijn website er uit moest gaan zien, ontstonden er bij Jeannet al ideeën, waardoor onze samenwerking kon beginnen. De lijntjes waren kort, er was veel ruimte voor eigen inbreng. Door te starten met een ontwerp voor mijn logo zag ik mijn onderneming meer en meer groeien, zowel in kleur, vormgeving, uitstraling en in communicatie. Ik krijg  veel mooie reacties over mijn website en op Social media waar ik om de 2 weken een post laat schrijven en plaatsen door Jeannet. Ze weet de tekst zo te  schrijven alsof ik het zelf geschreven heb, wat ik dan weer terug hoor van vrienden en  mensen om mij heen.

Dank je wel voor onze prettig en fijne samenwerking jeannet.

 

Jeannet Rausch - Jeannet Rausch Uitvaartbegeleiding

" Een vrouw die weet wat ze doet en actief meedenkt"

 

En als je het dan even niet meer weet hoe je het moet aanpakken om zichtbaar te worden is daar Jeannet....
Wat een vakvrouw! Ze weet precies wat ze doet en denkt actief mee.
Zelfs na de fotoshoot en je niet weet wat je moet kiezen staat ze daar. Wat ben ik blij dat jij daar bent als ik je nodig heb want dit is echt een vak apart!

 

Corrina van den Brink - Felix Finis 

" Professioneel, rustig de tijd nemend, een luisterend oor en goede initiatieven" 

 

Als uitvaartondernemer ben ik voortdurend bezig om zichtbaar te zijn. Niet alleen middels (dure) advertenties maar ook via social media, met mijn website en uiteraard live tijdens netwerkbijeenkomsten. Toen ik Jeannet haar verhaal las op Linked-In was ik direct om, ja ik kende Jeannet al 10 jaar en haar verhaal over zichtbaarheid sprak mij zeer aan. Jeannet heeft mij zeker niet teleurgesteld. Professioneel, rustig de tijd nemend, een luisterend oor en goede initiatieven hebben er toe geleid dat mijn website weer up to date is, mijn social media veel effectiever wordt gebruikt en mijn naamsbekendheid alleen maar verder groeit. Ik kan iedereen Jeannet dan ook ten zeerste aanbevelen.

 

Robert Saalmink  - Robert Saalmink Uitvaartverzorging

"Ook na de trainingsdagen bleef ze bereikbaar voor praktische vragen en feedback"

 

Recent heb ik aan de training ‘Online zichtbaarheid vergroten’ deelgenomen. Jeannet heeft mij prima begeleid, vol kennis, geduld en enthousiasme meegenomen op een weg waar voor mij nog veel te leren valt. Ook na de trainingsdagen bleef ze bereikbaar voor praktische vragen en feedback over teksten, vol interesse. Echt een vakvrouw.

 

Wilma van der Vliet - Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena